02.03.2021 | 17:08

1 березня у Мирноградському міському центрі зайнятості пройшов майстер-клас з виготовлення солодощів «Майстерня кондитерів «Весняні капкейки». Під час заходу юні кулінари мали можливість пізнати усі таємниці майстерного перетворення безлічі інгредієнтів у смачну випічку.

Окрім цього, начальниця відділу активної підтримки безробітних Мирноградського міського центру зайнятості Ганна Майборода, не тільки навчила учасників виводити формулу вибору професії, але із допомогою психодіагностичного інструментарію визначала їх придатність до професій кухар.

Захід проведено в рамках апробації проекту Програми ООН «Партнерство заради забезпечення відповідності якості професійної підготовки кухарів-кондитерів ДНЗ "Мирноградський міський гірничий ліцей" та сучасних запитів роботодавців галузі на сході України» для учнів міста Мирноград за участю ДНЗ "Мирноградський міський гірничий ліцей" та підприємниці Олени Брюховець.

«Нагадаємо, що це вже другий захід в рамках Проекту ПРООН, мета якого осучаснення та забезпечення високої якості професійної підготовки та перепідготовки кухарів-кондитерів випускників закладу та реалізується за підтримки партнерів ДНЗ "Мирноградський професійний гірничий ліцей,  ГО "Харчовий кластер Східної України, ГО "Взаємодія-Плюс"»,- зазначила на початку майстер-класу спікерка заходу та директорка проекту Олена Брюховець.