11.06.2021 | 12:42

10 червня Мангушський районний центр зайнятості спільно з молодіжним центром «Молодіжне сузір’я» долучились до естафети проведення загальнообласного заходу для молоді «Знайдемо роботу разом!».

«Сподіваємось, що завдяки участі у заході роботодавці зможуть підібрати кваліфікованих фахівців, а молоді пошукачі роботи зможуть знайти робочі місця з гідними умовами праці та заробітною платою» , -  зазначила на початку заходу директорка центру зайнятості Надія Тєрьошкіна.

На локації «Знайдемо роботу разом» презентували свої вакансії представники дванадцяти роботодавців Мангушської ОТГ, а саме: Центру комплектування та соціальної підтримки,  ПП «Джеломанов К.М.»,  ПП «Автодизайн», ТОВ «Сатурн», ТОВ «Форіца», ПП «МВВС», ТОВ «НВО Маріленд», а також  ФОП Красозов М.А., ФОП Попов Г.Ф., ФОП Прус І.С., ФОП Грибеник М.В., ФОП Ларіна О.В. В ході роботи заходу представники підприємств продемонстрували відео вакансії та відеоролики.

На локації «Навігатор ефективного працевлаштування» фахівчиня центру зайнятості Ірина Соловйова провела майстер-клас зі створення резюме, відео резюме та портфоліо кар’єрного просування.

Завідувачка відділенням обслуговування КЗ «Мангушської публічної бібліотеки» Тетяна Діденко презентувала виставку-експозицію «Самореалізація та креативне рукоділля» та провела майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки і бісероплетіння. Вона підкреслила: «Рукоділля – це прямий шлях до створення успішної власної справи».

В свою чергу рекрутерки, за допомогою планшетів, ознайомили учасників заходу з Google-мапою вакансій та можливістю надіслати експрес-резюме. Також, безробітні прийняли участь в анкетуванні задля створення банку сучасного портфоліо кар’єрного просування в рамках проекту «Всеукраїнський кадровий резерв».

Загалом в заході взяли участь 33 безробітних та пошукача роботи, з них 18 осіб були направлені на працевлаштування.

Під час заходу вперше були використані технічні засоби, отримані напередодні від Данської ради.