03.08.2021 | 16:17

Сьогодні, 3 липня, в рамках роботи Центру розвитку підприємництва, для школярів міста фахівчиня центру зайнятості Ірина Струкова провела онлайн засідання клубу «Perfect Time».

Під час заходу діти були ознайомлені з наявними можливостями пройти профорієнтаційне тестування з метою виявлення своїх професійних здібностей, в тому числі для зайняття підприємницькою діяльністю.

«Веб–базована платформа Державної служби зайнятості з профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія: консультаційна мережа» створена з метою наближення профорієнтаційних послуг служби зайнятості до всіх, хто планує свій професійний шлях. Ця платформа  допоможе молоді краще зрозуміти себе та зробити свідомий вибір майбутньої професійної діяльності», - розпочала захід фахівчиня з профорієнтації.

Також пані Ірина наголосила, що користувач платформи має змогу пройти тестування з будь-яких електронних носіїв, до яких є доступ до мережі інтернет, або пройти тестування під керівництвом фахівців з профорієнтації безпосередньо у центрі зайнятості.

Після закінчення заходу, учениця 10 класу Єлизавета Фіалковська та учень 11 класу Іван Клименко, виявили бажання та пройшли безкоштовне онлайн тестування.

Майже дві години учні відповідали на запитання, вирішували математичні та логічні завдання. Завдяки проходженню тестів, вони продіагностували власні схильності, краще зрозуміли свої професійні інтереси.

«Результати тестування повністю відповідають моїм інтересам та допомогли мені зрозуміти, який необхідно зробити вибір для вдалого обрання майбутньої професії», – поділився своїми враженнями Іван.