11 та 18 серпня у Селидівському міському центрі зайнятості пройшли тренінги  «Від бізнес – ідеї до власної справи».

11 серпня тренінг пройшов у суто чоловічій компанії, а 18 серпня у  заході прийняли участь жінки.

Чоловіче й жіноче підприємництво – у чому різниця?  Які ми у бізнесі,   різні чи ми  одинакові? Як для жінки так і для чоловіка в житті важливі три складові: самостійність, незалежність і можливість робити те, що цікаво. Може бути жіночий і чоловічий стилі ведення бізнесу,  можна  виділити види діяльності  жіночого або чоловічого підприємництва, але успіху у бізнесі досягають як і жінки, так і чоловіки.

Учасники тренінгу розробляли стратегію розвитку свого бізнесу, аналізували переваги, недоліки і труднощі, з якими може зіткнутись, приватний підприємець відкриваючи бізнес , особливо в  маленькому місті. Зробили SWOT – аналіз власних бізнес – ідей.

«Якщо Ви вирішите стати підприємцем, то варто мати хорошу мотивацію та йти до своєї мети. Буде важко, але знайдіть для себе  сильний стимул рухатися вперед та досягти успіху», зазначила під час тренінгу начальник відділу Яна Чепурна.

Мета тренінгів - навчити учасників вибирати ідею для створення власної справи, підвищити поінформованість про грантові програми та допомогти бажаючим підготувати бізнес-плани для подання на конкурс бізнес-грантів.