05.07.2022 | 12:46

З початку війни фахівці служби зайнятості Донеччини ні на мить не зупиняли роботу та в посиленому режимі виконують свої обов’язки. Вони продовжують активно сприяти працевлаштуванню своїх клієнтів, використовуючи дистанційні форми роботи. Так, 5 липня, спеціалісти Краматорського міського центру зайнятості провели онлайн-ярмарок вакансій для безробітних та пошукачів роботи, запрошених сектором рекрутингу.

На зустріч були запрошені представники ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та АТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ». У заході взяли участь близько 80 пошукачів роботи, для яких було запропоновано 103 вакансії за 40 посадами.

Головний спеціаліст Наталія Новосельцева та спеціаліст Алла Грицай з відділу по підбору персоналу презентували учасникам заходу свої підприємства, ознайомили з переліком вакантних посад, поінформували про умови праці, графік роботи та розмір заробітної плати. Одним з головних питань від пошукачів роботи стало забезпечення житлом. Представники роботодавців запевнили, що їх компанії нададуть безкоштовне або компенсують оренду житла для внутрішньо переміщених осіб.

Під час зустрічі учасникам заходу були продемонстровані презентаційні матеріали з перевагами кожної запропонованої вакантної посади. Також представниці акцентували увагу на можливості пройти навчання безпосередньо на підприємстві і тим самим здобути нову професію. Наприкінці онлайн ярмарку вакансій Наталія та Алла поспілкувалися з пошукачами роботи та відповіли на всі запитання.

Плідну співпрацю з даними підприємствами буде продовжено й надалі.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.