11.08.2022 | 17:32

11 серпня консультанти роботодавців Краматорського міського центру зайнятості сумісно з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області провели онлайн-семінар для представників суб`єктів малого та середнього бізнесу на платформі Google Meet. Зустріч відбулася задля інформування роботодавців про зміни, які відбулися в законодавстві.

Заступниця начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №2 фінансово-економічного управління Наталія Хомякова та начальник відділу формування електронних трудових книжок №1 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Надія Бескровна розповіли присутнім про правильне оформлення електронних лікарняних, зміни до реєстру застрахованих осіб та сплату єдиного соціального внеску. Також звернули увагу на важливості легального працевлаштування та створення електронних трудових книжок.

Консультанти роботодавців акцентували увагу учасників заходу на тому, що з 7 липня 2022 року діє нова форма № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», розповіли про порядок її подання та заповнення. Також вони проінформували про можливість отримання компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та про порядок отримання допомоги по частковому безробіттю.

У ході спілкування учасники семінару отримали розгорнуті відповіді на свої запитання. Дані заходи будуть проводитися й надалі, задля підтримки та інформування про послуги служби зайнятості представників суб’єктів господарювання малого та середнього бізнесу.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.