26.09.2022 | 13:22

Для якісного задоволення кадрових потреб та ефективного підбору персоналу за ініціативою Краматорського міського центру зайнятості 26 вересня було проведено онлайн-мініярмарок вакансій для ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». У заході взяли участь близько 40 пошукачів роботи Донеччини.

Під час мініярмарку головна спеціалістка з підбору персоналу Олена Вознюк презентувала присутнім відеоролик про компанію та розповіла про її діяльність. Також вона ознайомила учасників з переліком актуальних вакантних посад. Пані Олена зазначила, що зараз усього на підприємстві та філіях відкрито близько 400 вакансій за майже 40 посадами. Спеціалістка розповіла присутнім про умови роботи, розмір заробітної плати та соціальні гарантії. «Компанія організовує для своїх працівників навчання, тому досвід роботи не обов’язковий. Головне мати бажання працювати в нашій команді», - зазначила Олена.

У ході зустрічі пошукачів цікавило найголовніше питання – це надання житла.  Пані Олена повідомила, що підприємство надає гуртожиток або часткову компенсацію за житло. Також вона акцентувала увагу на тому, що роботодавець забезпечує спеціальним одягом, організовує підвіз на роботу, проводить заохочувальні конкурси та підтримує дружню атмосферу в колективі.

Після проведення онлайн-співбесіди з зацікавленими шукачами роботи, п’ятьох кандидатів було запрошено пройти індивідуальну співбесіду безпосередньо вже на підприємстві. Співпраця з ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» продовжується.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.