27.02.2023 | 10:34

Олег Безродній останнім часом працював охоронцем на підприємстві ТОВ «Свинець» у рідному місті Костянтинівка. Після звільнення тривалий час не міг самостійно працевлаштуватись тому за допомогою у пошуку роботи чоловік звернувся до Костянтинівського міського центру зайнятості. З початку трудової діяльності чоловік працював на різних роботах, має організаторські здібності, комунікабельний, легко знаходить спільну мову з людьми.

В той самий час релоковане до селища Мошни Черкаської області ТОВ «Промколія» шукало працівника на посаду менеджера зі збуту. Основний вид діяльності підприємства - лісопильне та стругальне виробництво, виготовлення вуликів, рамок різних типів тощо. Роботодавець багато років тісно співпрацює з Костянтинівським міським центром зайнятості тому одразу звернувся до фахівців щодо підбору робітника, який би погодився на переїзд.

Вакансію було запропоновано Олегу Безродному. Він одразу погодився переїхати в інше місто для працевлаштування, бо розумів, що під час війни знайти роботу непросто. Після вдалого проходження стажування безпосередньо на робочому місці, чоловік був працевлаштований.

Також, скориставшись Урядовою програмою підтримки бізнесу, підприємство отримує компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи.

Роботодавець має не тільки суттєву фінансову підтримку від держави, а і надійного працівника, який також задоволений.

Єдиний портал вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram https://bit.ly/2UnnJwh.

Call-центр Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.