21.03.2023 | 09:55

Для кожної людини дуже важливо, щоб праця була не тільки способом фінансового забезпечення, а й приносила задоволення. Знайти таку роботу абсолютно реально навіть в нинішніх обставинах.

Пані Наталія звернулась до Слов’янського міського центру зайнятості в пошуках роботи на посаду бухгалтера або завідувача складу. Свого часу вона закінчила Краматорський машинобудівний технікум за спеціальністю «Економіка підприємства», яку обрала самостійно ще коли вчилась у школі. Після отримання бажаної професії труднощів з працевлаштуванням в неї не виникало. Жінка протягом 20 років працювала на різних підприємствах саме за професією - вела бухгалтерський та складський облік, здійснюючи економічне планування тощо.

В центрі зайнятості клієнтці запропонували розробити індивідуальний план працевлаштування на основі її потенціалу та досвіду і програму його реалізації. Жінці були надані консультації зі складання резюме, відеорезюме та портфоліо кар’єрного просування. Окрім цього, вона пройшла тренінг з розвитку навичок проходження співбесіди, щоб зменшити хвилювання під час зустрічей з потенційними роботодавцями.

Жінка була рішуче налаштована знайти роботу саме за своїм фахом, і її чітка позиція була «нагороджена». У фермерському господарстві «Корал» з’явилась вакансія завідувача складу. Саме цю посаду і запропонували пані Наталії. Жінка вдало пройшла співбесіду, продемонструвавши набуті раніше навички ефективної самопрезентації, і отримала запрошення на роботу.

«Прекрасний колектив, чудові умови, улюблені трудові обов’язки – мене тут все влаштовує цілком і повністю. Ніби я вже колись тут працювала», – прокоментувала пані Наталія.