15.10.2024 | 15:17

15 жовтня фахівці Олександрівського районного центру зайнятості провели черговий виїзний захід. Цього разу мобільний офіс служби зайнятості завітав до жителів Степанівського старостинського округу Новодонецької селищної військової адміністрації. Фахівці центру зайнятості ознайомили присутніх з переліком вакансій, доступних на місцевому ринку праці, проінформували про програми професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, а також про навчання за ваучером. Крім цього присутнім розповіли про державні програми, які надають можливість отримати грант на створення або розвиток власного бізнесу.

Під час заходу роботодавці дізналися про активні програми зайнятості, спрямовані на працевлаштування безробітних окремих категорій, зокрема молодь, переселенців, людей з інвалідністю.

В.о. директора центру зайнятості Віталій Кухтик надавав учасникам зустрічі індивідуальні консультації та  роз’яснення щодо соціальних пільг, гарантій та підтримки з боку держави.

Виїзні заходи є важливим інструментом для надання якісних послуг населенню, особливо у віддалених населених пунктах регіону. Робота мобільного центру зайнятості триватиме і надалі.