18.04.2019 | 13:49

Споживання свіжих овочів в нашій країні характеризується сезонністю. В середньому, кожен українець споживає 1 центнер овочів щорічно. Крім запашних та корисних овочів щодня в кожного з нас на столі з’являються  фрукти, зелень тощо.

Як та де їх вирощують? Один з простих і ефективних способів – вирощування в теплиці. Яку саме теплицю обрати та яким чином її облаштувати? Що необхідно, щоб вирощування овочів у такий спосіб було максимально ефективним? Що таке «сумісність рослин»?

Зацікавились та бажаєте отримати консультацію? Маєте намір набути нові професійні навички або підвищити рівень кваліфікації з агронапряму? Звертайтесь до фахівців Донецького центру професійно-технічної освіти ДСЗ, де завдяки підтримці німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках німецько-української програми «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Україні» триває:

-         облаштування сучасної демонстраційної теплиці та міні-сонячної станції,

-         підготовка 3 експертів-тренерів, які навчатимуть та консультуватимуть з питань використання кращих практик та новітніх технологій в рослинництві,

-         розробка 2 авторських навчальних модулів з фокусом на «енергоефективність» та «рослинництво»,

-         регулярне інформування про можливість набуття нових професійних навичок.

 

Останні новини про реалізацію німецько-українського проекту та більше корисного та цікавого – в наших наступних публікаціях.