22.04.2019 | 15:57

18 квітня в Маріуполі 7 шукачів роботи отримали за сприяння служби зайнятості професію кухаря 3 розряду в Маріупольському професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі.

Впродовж 6 місяців шукачі роботи Маріупольського міського центру зайнятості опановували давнє мистецтво – готування їжі. На заняттях слухачі вивчали технологічний процес приготування, навчалися правильному смаковому поєднанню продуктів та креативному оформленню страв. Для досягнення високопрофесійного рівня набуті знання удосконалювали на практичних заняттях.

Оцінювання робіт проводилось кваліфікаційною комісією за наступними критеріями: смакові якості, зовнішнє оформлення та подача страви. На розсуд суддів були представлені такі страви, як «українські завиванці», «свиняча відбивна з ананасом і сиром», «фаршировані гомілки», «куряче філе, фаршироване чорносливом та яблуками» тощо.  Всі кулінарні вироби були високо оцінені членами комісії.